19 окт. 2009 г.

Просматривая ZIK

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив про свою підтримку лідера Партії регіонів Віктора Януковича на посаду Президента України. Він запевнив і про готовність сприяти перемозі лідера Партії регіонів на виборах за допомогою свого медіа-ресурсу. Те, що мер Львова вирішив на виборах підтримати Януковича, у Партії регіонів сприйняли схвально.
Ризковый мужик наш мэр. А может помнит, как Юля мстила ему  за то, что он отказался демонстративно поддержать её якобы стремление отменить повышение коммунальных тарифов два года назад.

Під час візиту Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко до Ватикану трапився характерний для сучасної України випадок. Народного депутата від фракції БЮТ не пустили на заплановану офіційну зустріч українського Прем’єра з Папою Римським Бенедиктом XVI і виставили його за двері.
 Непонятное злорадство львовского ресурса по поводу неудачи бывшего львовянина. Ну хотел верующий человек прорваться к их святости, так чего злорадствовать?

Депутати Львівської обласної ради Емілія Подляшецька, Олег Паска, Василь Пазиняк, Михайло Хвойницький та Андрій Рожнятовський обурені прийняттям ухвали Київської міської ради, яка з благословення Кабінету Міністрів України 13 жовтня прийняла рішення про зменшення тарифів за житлово-комунальні послуги.
 В принципе несправедливо. Тут я согласен с нашими депутатами. В Киеве самые высокие зарплаты на Украине. А тарифы самые низкие...

Комментариев нет: